Over ons

 

Het ontstaan

Vanaf 1976 ben ik begonnen als timmerman bij bouwbedrijf Salverda op ’t Harde. Omdat het werk fysiek voor mij te zwaar werd, ben ik in in 1986 als touringcar chauffeur begonnen bij de Kovo in Oldebroek. Na vijf jaar ervaring op te hebben gedaan als touringcarchauffeur ben ik mijn eigen reisbureau begonnen, we werken altijd samen met een busbedrijf waarvan ik de touringcars gebruik voor mijn eigen reisbureau en de overige dagen werk ik voor de eigenaar van de touringcars.   

 

Wat doen wij

Wij doen veel verzorgde dagtochten voor voornamelijk kerkelijke verenigingen, maar ook ouderen, families, scholen en bedrijven. Deze dagtochten zijn op maat gemaakt voor alle verschillende groepen en hun wensen. Naast interessante bestemmingen en een mooie route (met uitleg over de omgeving) verzorgen wij een zo compleet mogelijke dag, voor een redelijke prijs. Wij verzorgen altijd een ervaren chauffeur/reisleider die ervoor zorgt dat de dag goed en naar wens verloopt. 

 

 

 

Maar ook..

Verder rijden wij natuurlijk ook groepen die het uitje zelf organiseren zoals: zanguitjes, sportverenigingen of vervoer van en naar luchthavens.

Wij houden ons nadrukkelijk aan de gestelde regels en eisen van het personenvervoer, dit om uw veiligheid zoveel mogelijk te garanderen.

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid van het vervoeren van rolstoelers door middel van een aangepaste touringcar.